• mitu-m@hotmail.com


Kuvien tilaus sähköpostitse/lomakkeella

1. Luethan ensin kuvien käyttöoikeudet alta.
2. Tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen mitu-m@hotmail.com TAI lomakkeen kautta.
3. Otsikoi viestisi asiallisesti esim. tapahtumaan viitaten. Mikäli teet kuvatilauksen lomakkeella, ilmoitathan minulle myös sähköpostisi jotta voin vastata sinulle takaisin.
4. Kirjoita viesti vapaamuotoisesti, voit ilmoittaa haluamasi kuvat galleriakuvien perässä olevan juoksevan numeron avulla,
esim. "Välkky 1, 5 ja 8.".
5. Nykyään kuvissa ei enää ole tilauksen jälkeen ollenkaan vesileimaa ja saat kuvan puhtaana käyttöösi. Annan tilauksesi luettuani sinulle tilitietoni ja maksun näkyessä tililläni lähetän kuvat sähköpostiisi. Postitettavat versiot samaan tapaan.
6. Alaikäisellä kuvien tilaajalla täytyy olla huoltajan lupa kuvien tilaamiseen!


Kuvien käyttöoikeudet:

- Kuvan ostaessasi saat luvan kuvan käyttöön, kuitenkin kuvien käyttöoikeudet säilyvät minulla koko ajan. Näin ollen oikeuteni on käyttää kuvaa omissa tarpeissani tai antaa se esim. medialle käyttöön. En kuitenkaan myy tai anna kuviani koskaan käyttöön virtuaalitalleille.

- Oston jälkeen saat muokata / rajata kuvaa mikäli sen koet pakolliseksi tarpeeksi. Kiitettävää kuitenkin olisi, että kuvan yhteydessä mainitset kuvan ottajan nimen.

- Kuvaa ei saa myydä, luovuttaa tai antaa käyttöön kolmannelle osapuolelle (henkilöt, yritykset, verkkosivut/media), vaan heidän täytyy ostaa oma versionsa kuvasta minulta.

- Kuvillani ei saa osallistua missään muodossa arvontoihin, kuva- tai muihin vastaaviin palkintokilpailuihin. Näin sattuessa mahdollinen palkinto tai sijoitus kuuluu kuvan ottajalle eli näissä tilanteissa minulle.

- Maksun jälkeen saat käyttää kuvaa Facebookissa, blogissa, myynti-ilmoituksessa (ei lehdissä) tai muussa vastaavassa paikassa kunhan kuvaajan tekijänoikeudet ovat näkyvillä.

- Mikäli näet kuviani luvattomassa käytössä, tai epäilet luvatonta käyttöä, pyydän ottamaan suoraan yhteyttä sähköpostiini tapauksen korjaamiseksi.

Usein ilmenneen kuviini kohdistuneen laittoman kopioinnin vuoksi jokaisesta laittomasta kopioinnista peritään sakkomaksu 100 euroa / kuva 1.1.2016 alkaen.