• mitu-m@hotmail.com
  • Häät, valmistujaiset, potretit

    Varaa itsellesi unohtumaton kuvaushetki tärkeästä päivästäsi

JuhlakuvausValokuvaan tilauksesta häitä ja muita juhlia. Kuvaan ns. dokumentaarisesti, eli en ohjaa kuvaustilanteita vaan dokumentoin ympärillä tapahtuvia hetkiä ja tunnelmaa sulautuen juhlaväen joukkoon (pl. potretti/miljöökuvaukset jossa annan vinkkejä kuvaustilanteeseen).

Kuvaustilanteesta kannattaa sopia jo hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme tehdä suunnitelmat valmiiksi ennen juhlaa. Olen käytettävissä ideoiden ja toiveiden suunnitteluun/kehittelyyn aina juhlapäivään asti. On mahdollista varata myös aikaa palaverin pitämiseen.

Ottamistani juhlakuvista ei ole netissä esillä erillistä galleriaa, mutta ottamiani mallikuvia ja porfolio on mahdollista saada näytille erikseen pyydettäessä.

Kuvien jälkikäsittely tapahtuu normaalilla kuvanmuokkauksella. En siis luo taidekuvia. Tilatut kuvat lähetetään sovitusti cd-levyllä tai pilvipalvelussa asiakkaalle noin kahden viikon kuluessa juhlapäivästä. Kaikki kuvat ovat alkuperäisessä koossa joka mahdollistaa kuvien käytön esim. kuvasuurennosten tai taulujen teettämiseen.
Kuvaus on mahdollista maksaa myös laskulla sovitusti 1-2 viikon maksuajalla.

ks. hinnasto.